diumenge, 28 de novembre del 2010

Catalunya, comença el canvi.

Bon dia catalans i catalanes!

Desprès d’un dia de reflexió i una llarga campanya, ha arribat l’ hora que els catalans i les catalanes vagin a votar per saber quin futur volen els propers 4 anys a Catalunya. Les meses electorals restaran obertes des de les nou del matí fins les vuit del vespre per les cinc milions de persones que han estat citades.

Els dos principals aspirants a la presidència, José Montilla(PSC) i Artur Mas(CiU) es juguen avui el títol. No obstant, els sondejos indiquen que el líder de CiU guanyarà aquestes eleccions, tot i que no per majoria absoluta.

Creieu que tornar a un model de govern nacionalista afavoriria el creixement i el benestar de Catalunya? Qui opineu que seria el millor candidat per govern actualment a la Generalitat de Catalunya per poder sortir de la crisis econòmica que sofrim?

No deixeu que decideixin per vosaltres, aneu a votar per un futur millor de Catalunya.

1 comentari:

  1. Torno a insistir en el tema del primer comentari que us he fet i que també he comentat a classe: m'heu d'explicar com feu el reportatge que entregareu al final. Per on el penseu enfocar? I les entrevistes que fareu? I la selecció de links, etc.?

    ResponElimina